Wie is Diks

Wie is Diks

“Mensen een stap verder helpen in hun authentieke communicatie is het mooiste wat er is”!

Mijn naam is Marjolein Diks, ik ben presentatiecoach, storyteller en trainingsacteur.

Communicatie

Ik heb een brede communicatie achtergrond na een carrière van 25 jaar bij de Rijksoverheid. In 2015 heb ik het ministerie van Buitenlandse Zaken gedag gezegd en ben ik mijn eigen bedrijf Dikscommuniceert gestart.

Blijer Presenteren

Inmiddels ben ik een behoorlijk aantal jaren en ervaringen verder, en heb ik al  honderden mensen geholpen aan ‘blijer presenteren’. En zijn ze stuk voor stuk gemakkelijker en boeiender gaan vertellen, kijk maar eens bij de reviews!

Past het?

Als je een coach of begeleider zoekt, dan kies je die niet zomaar. Die moet een beetje bij je passen. Mijn stijl is direct, kordaat en inspirerend. Rechtdoor zee, misschien ligt dat wel aan mijn Rotterdamse basis..:-). Ik wil je vooral uitnodigen om nieuwe dingen te proberen. En dan leer ik je eerder dingen af dan aan. Samen gaan we die presentatiestijl vinden die voor jou het beste werkt.

Trainer

Trainen en coachen, ik vind het allebei leuk. Sinds begin van dit jaar ben ik ook als trainer heel actief, vooral inzetbaar op het (brede) gebied van communicatie (leiderschap, kwaliteit van dienstverlening, Deep Democracy). Presentatiecoaching is en blijft mijn corebusiness, want individuele begeleiding geef me veel voldoening.

Trainingsacteur

Als trainingsacteur richt ik me om het beste in jou naar boven te halen. Je te helpen jouw authentieke communicatiestijl meer impact mee te geven, door dingen te oefenen en uit te proberen. Het is een mooie aanvulling op mijn coachende, creatieve en communicatie vaardigheden.

Auteur

Naast mijn boek ‘Het Groot ABC voor Blijer Presenteren’ dat in 2017 de Boekgoud Publieksprijs won, is in 2018 ook het ‘Klein ABC – Overtuigend Pitchen voor Ondernemers’ verschenen. Beide boeken zijn te vinden op managementboek:

https://www.managementboek.nl/boek/9789402235548/het-groot-abc-voor-blijer-presenteren-marjolein-diks

https://www.managementboek.nl/boek/9789402245097

Je bent welkom!

Als jij graag wilt werken aan een eigen ontspannen stijl met een begeleider die altijd oprecht is en gaat voor authenticiteit, dan ben je bij mij van harte welkom! Neem contact op als je in bent voor een goed gesprek :-).

Met hartelijke groet,

Marjolein Diks –  de PresentatieDiva.