‘Het Groot ABC’:
Van Saaie Taal naar een Goed Verhaal!

Het Groot ABC voor Blijer Presenteren heeft op 18 maart 2018 de Boekgoud Publieksprijs 2017 gewonnen. En daar ben ik nog steeds erg trots op!

Het Groot ABC helpt jou – van A tot Z – om een eerste stap te zetten naar een ontspannen manier van presenteren. De onderwerpen die worden besproken, de oefeningen die je kunt doen en alle tips die je kunt lezen, geven jou meer inzicht in jouw persoonlijke presentatiestijl. Zodat jij de blije spreker ontdekt die al in je zit!  

ALS JE JE GOED VOELT, PRESENTEER JE BETER..:-)

Jouw voordelen van in zee gaan met De Presentatiediva:
* Nooit meer geblokkeerd door spreekangst als je voor een groep staat
* Direct de aandacht van je publiek pakken en vasthouden
* Altijd een goed verhaal met een impactvolle boodschap
* En vooral: weer plezier hebben als je presenteert!

Wil je alvast een begin maken? In mijn boek ‘Het Groot ABC voor Blijer Presenteren’ geef ik je tips, oefeningen en ervaringen die jou inspireren om van jouw Saaie Taal een Goed Verhaal te maken. Mijn boek won in 2018 de Publieksprijs in de categorie managementboeken, en daar ben ik nog steeds trots op. Scroll even naar beneden om te zien wat er in ‘het Groot ABC’ allemaal te lezen valt

Speciaal voor ondernemers schreef ik ook een Klein ABC – Overtuigend Pitchen voor Ondernemers, meer info vind je op https://pitchenvoorondernemers.nl/het-klein-abc/.

BESTEL HET GROOT ABCOp zoek naar het Klein ABC?

WAT LEER JE VAN HET GROOT ABC?

Inzicht in jouw eigen hersenspinsels

Waarom voel jij je zo ongemakkelijk op het podium? Welke aannames en veronderstellingen zetten je vast? Waarom vind jij een introductie bijvoorbeeld zo lastig? Wat zou je daaraan kunnen doen?

Praktische tips om blijer te presenteren

Het boek nodigt je met praktische tips uit om presenteren te zien als een goed gesprek. Hoe voer jij normaal een gesprek? Zou je zo ook kunnen presenteren? En wat heb je daarvoor nodig?

Vind jouw eigen presentatiestijl

Soms moet je gewoon iets nieuws proberen om te ervaren hoe het is. Waarom zou je altijd en alleen maar een Powerpoint gebruiken? Er zijn zoveel andere manieren om een boodschap te laten landen. Welke past het beste bij jou?

Van Saaie Taal naar Goed Verhaal

Als je echt je publiek wilt raken is storytelling een krachtig instrument. Om authentiek te vertellen moet je ook iets van jezelf durven laten zien. Wil jij leren hoe je dat doet?

Ontspannen voor een groep staan

Je kunt nog zo’n goed verhaal hebben, maar als jouw lichaamstaal daar niet bij aansluit, komt de boodschap nog niet over. Hoe ontspannen sta jij erbij op het podium?

De rode draad

Hoe bouw jij jouw presentatie of verhaal op? Zit er structuur in? Weet jij hoe je de rode draad kunt vasthouden? Zodat je na jouw presentatie tevreden bent over wat je hebt verteld?

HET GROOT ABC IS VOOR JOU ALS JIJ …

Blijer wilt presenteren en ontspannen voor een groep wil staan

Een goed verhaal wilt vertellen dat jouw publiek kan boeien

Jouw eigen presentatiestijl wilt vinden waar je altijd op kunt vertrouwen