Presenteren kan altijd blijer!

Zie jij ook op tegen presenteren en wil jij:
* Ontspannen voor een groep staan en een goed verhaal kunnen vertellen?
* Kunnen overtuigen en de aandacht van jouw publiek pakken en vasthouden?
* Jouw persoonlijke stijl ontdekken waar je altijd op kunt vertrouwen?
* Jouw eigen glorieuze zelf kunnen laten zien als je presenteert?

Of je nu moet pitchen, presenteren, of een stevig verhaal vertellen.
Ik help jou met mijn individuele coaching van Saaie Taal naar een Goed Verhaal.

BEKIJK COACHINGSAANBODWIE IS DIKS?
Niet iedereen vindt presenteren een fijn klusje. Voor sommigen is het een opdracht waar ze tegenop zien. Of zelfs wakker van liggen. In mijn boek geef ik je allerlei tips en suggesties om op een andere manier te presenteren. Deel ik mijn ervaringen en geef ik je oefeningen zodat je iets nieuws kunt proberen. En niet meer wakker hoeft te liggen van een presentatie.

Download hier een gratis voorproefje van ‘Het Groot ABC voor Blijer Presenteren’.
BESTEL HET GROOT ABCDOWNLOAD VOORPROEFJE

VAN SAAIE TAAL NAAR EEN GOED VERHAAL

presentatie-pimpen

STARTERSPAKKET
KENNISMAKING

Met dit pakket kan jij zelf jouw presentatiestijl al direct verbeteren! Stuur me jouw presentatie op en je krijgt

  • Email advies op boodschap, opbouw + structuur
  • 1/2 uur presentatieadvies via Skype of Facetime
  • ‘Het Groot ABC voor Blijer Presenteren’
BEKIJK STARTERSPAKKET
presentatie-pimpen

PREMIUM PAKKET
PRESENTATIE PIMPEN

Met dit pakket ga jij goed voorbereid jouw optreden in en haal je het beste uit jouw presentatie! Je ontvangt

  • Vooraf feedback op je presentatie via email
  • Twee IRL sessies van een uur intensieve coaching
  • Evaluatie via Facetime/Skype achteraf
BEKIJK PREMIUM PAKKET
individuele-coaching

VIP PAKKET
INDIVIDUELE COACHING

Met dit pakket maak jij definitief een einde aan jouw presentatie- of speechproblemen. En kun jij vertrouwen op jouw eigen kennis, stijl en presentatie.

  • 5 sessies individuele VIP begeleiding
  • + 3 sessies in reservepakket houden
  • Feedback op presentaties en optreden
BEKIJK VIP PAKKET

GRATIS DOWNLOADS – START NU MET BLIJER PRESENTEREN

opt-in-white

DE SNELLE CHECKLIST
BLIJER PRESENTEREN

Presenteren is eigenlijk niet anders dan het hebben van een goed gesprek. De Snelle Checklist Blijer Presenteren helpt je om verbinding te krijgen met je publiek.

DOWNLOAD CHECKLIST
opt-in-white

IN 4 STAPPEN
UIT DE MIST

Wat doe je als je een inhoudelijke boodschap wilt overbrengen op je publiek? Met de MIST©-methode leer je in vier stappen om van Saaie Taal een Goed Verhaal te maken.

DOWNLOAD MIST© METHODE
opt-in-white

DE SNELLE CHECKLIST
STORYTELLING

Wat maakt een goed verhaal? En hoe vertel je dat zó dat jij met jouw boodschap het publiek echt raakt? Check deze punten en maak van Saaie Taal een Goed Verhaal!

DOWNLOAD CHECKLIST

PAUL KOOPMAN
SENIOR WOORDVOERDER/ADVISEUR BIJ HET VERBOND VAN VERZEKERAARS

“Marjolein is een vakvrouw in presentatietraining en storytelling. Bovendien een warme, sprankelende en authentieke persoonlijkheid. Doortastend, beslist en charmant in haar feedback. Ik was aangenaam verrast over wat zij in korte tijd wist te bereiken. Een aanrader dus!” (Paul was een coachee in januari 2016)

ELSE BEMERS
SCHRIJVER ALGEMENE AMBTSBERICHTEN BIJ HET MINISTERIE VAN BUITENLANDSE ZAKEN

“Marjolein is een fantastische coach. Voordat ik lessen bij haar had gevolgd dook ik onder de tafel alleen al bij het idee dat ik ooit zou moeten presenteren. Na een zestal lessen van Marjolein en een eerste presentatie ben ik bekeerd en hoop ik op een herhaling! Marjolein concentreert zich op de sterke kanten van haar klanten en gaat daarmee aan de slag. Dat geeft positieve energie, plezier en resultaat. Doordat de oefeningen worden opgenomen zie je jezelf groeien. Marjolein laat je in je waarde en weet je tegelijkertijd toch over bepaalde drempels te krijgen”. (Else was een coachee in augustus 2015)

VIVIAN VRIENDS
SPECIALIST OP HET GEBIED VAN INTERNATIONAL LAW & JUSTICE

“I contacted Marjolein for presentation training when following a postgraduate apprenticeship at the Ministry of Foreign Affairs. I had the privilege to discover that she is a very creative, imaginative person who is able to translate complex political, business or societal topics in simple, catchy messages. She is a great story teller and hands out useful communication tools to make you or your organisation perform better and enlarge professional impact”. (Vivian was een coachee in augustus 2015)

AROLD P.R. LANGEVELD
SCHOOL VOOR PRESENTATIECOACHING

“Enthousiast, leergierig, betrokken en talentvol. En dat met humor! Het was daarom al heel prettig om Marjolein als deelnemer aan de 6-daagse Opleiding tot Presentatiecoach te mogen begeleiden. Wat geweldig om nu ook te mogen zien hoe zij zich als professioneel collega manifesteert! Ik gun haar een prachtige loopbaan als presentatiecoach en ik gun al je collega’s van BZ dat ze met je mogen werken. Succes Marjolein!” (Arold heeft mij opgeleid in oktober 2012)

THEO HENDRIKS
STORYTELLER AT BEX* COMMUNICATIE

“Marjolein is een kei in het naar boven halen van jouw persoonlijke verhaal. Dat doet ze door je daar te brengen waar je wezen moet: goed in contact met je lijf en je gevoel, en dan – vanuit je tenen – jouw verhaal te laten vertellen. Storytelling gaat allang niet meer alleen over ‘het grote verhaal’, het gaat meer en meer over al die persoonlijke, menselijke verhalen. Dat heeft Marjolein heel goed begrepen, en past dat feilloos toe”. (Theo heeft mij in 2013 opgeleid als storyteller)

MARJOKE DE GRIJS
LEARNING DEVELOPMENT SPECIALIST AT ALMERE ACADEMY

“Als u een deskundige presentatietrainer zoekt die mensen in hun presentatiekracht zet én een flinke dosis humor kunt waarderen; bent u bij Marjolein Diks aan het juiste adres. Ik heb hele goede feedback terugontvangen zo’n honderd verschillende senior beleidsambtenaren in een opleidingsprogramma voor Internationaal Diplomaat bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Feedback die ik kreeg van de deelnemers: nuttige persoonlijke presentatietips, heldere respectvolle feedback, waardevolle oefening in presentatievaardigheden in een veilige stimulerende setting”. (Joke was een van mijn opdrachtgeefsters in 2014)

MAX VALSTAR
COORDINATOR ARMS EXPORT CONTROL DIVISION AT MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS, NETHERLANDS

“Marjolein Diks shows people how to truly speak from the heart. The importance of making others actually feel the passion for your job is often overlooked by civil servants preparing their policy briefings. Being a civil servant myself, I enjoyed Marjolein’s training a lot. Her vivid examples of how storytelling works, getting your enthusiasm across to your public, were really inspiring for my colleagues and me. After all, effective communication depends for less than 10% on content, over 30% on the tone of one’s voice and more than 50% on non-verbal expression.” (Max was Marjolein’s client in 2015)

EVELIEN WIJKSTRA
POLICY AND ADVOCACY OFFICER

“Tijdens de coaching dwingt Marjolein je uit je comfort zone te stappen en houdt ze je een spiegel voor zodat je inzicht krijgt in je valkuilen en sterke punten tijdens presentaties. Ze focust op jou als persoon met jouw unieke kwaliteiten in plaats van een standaardmethode toe te passen. Ik zou coaching van Marjolein iedereen aanraden!” (Evelien was een coachee in 2013).

Spiksplinter­nieuwe blogs!
Lees hier mijn nieuwste blogs over presenteren, storytelling en meer …