SPECIALS

Nieuw! Werkt ook voor….. jou!

Ken je dat? Dan zie je een reclame voor haargroeimiddel en dan blijkt het product als ‘bijvangst’ ook nog wittere tanden op te leveren? Dat is nou precies waar deze Special over gaat!

Kruispunt

Ik ben nu een jaar of wat als ondernemer bezig om sprekers individueel te begeleiden naar een ontspannen speech, een onderscheidende presentatie of een overtuigende pitch. En er kwamen in het proces van ‘Saaie Taal naar een Goed Verhaal’ aardig wat coachees voorbij. Regelmatig bleek tijdens onze sessies dat er van alles speelde. Soms stonden ze op het punt van een burn-out. Voelden ze zich nutteloos omdat ze geen idee hadden wat ze nou echt aan het doen waren. Of waren ze even ergens ‘vastgelopen’. Maar ze stonden eigenlijk allemaal wel op een kruispunt in hun leven, waren toe aan wat reflectie, inspiratie of ordening van gedachten. Om daarna weer een volgende stap te kunnen zetten.

Sparren

En dan riep mijn praktische aard: ‘Nou, dan gaan we daar toch een middagje over sparren’? Wat dan resulteerde in een altijd geweldige middag met veel energie, uitwisseling van nieuwe ideeën, inzichten en plezier.

I am your woman!

Dus daarom deze ‘Special’. Als jij behoefte hebt aan een middag contructief sparren, met een berg inspiratie waarbij nieuwe luikjes in je hoofd open gaan staan en er licht valt door het venster… I am your woman!

‘Pay what you want’!

Aan deze sessies hang ik geen prijs. Jij bepaalt wat jij ervoor wilt betalen, precies wat jij het waard vindt. Want dat maakt het voor mij dan nog eens extra speciaal!

Ben je geïnteresseerd in een middagje sparren met Diks? Laten we er dan eerst eens over praten!

Special aanvragen

Wat zit er in dit pakket? 

 

  • Een middag contructief sparren
  • Met een berg inspiratie naar huis
  • Nieuwe inzichten voor de volgende stap
  • Pay what you want!
Special aanvragen

Liever eerst even bellen? Of persoonlijk kennis maken?

Bel +31 (0)10-2037616 of mail naar spreken@dikscommuniceert.com voor een afspraak.