PAKKET ALL STAR

PAKKET ALL STAR

Ook jij kunt ontspannen voor een groep staan en een boeiend verhaal vertellen. Verbeter met deze maatwerksessies jouw skills en word de spreker je altijd hebt willen zijn!

In deze individuele coaching gaan we in 5 sessies werken aan jouw eigen presentatiestijl. Bovendien krijg je van mij nog 3 terugkomsessies gratis die je tot zelfs 2 jaar na dato kunt opnemen.

Inspireren?

Vind jij presenteren maar een vervelend klusje? Heb je steeds weer die spanning en zet het je soms zelfs vast? Wil je leren hoe je met jouw presentatie relaxter voor een groep kunt staan en een goed verhaal kunt vertellen? Zodat je jouw publiek kunt inspireren omdat je jouw persoonlijke stijl hebt gevonden?

Leer hoe jij kunt raken met jouw boodschap

Dan is dit pakket geknipt voor jou! Want ook jij kan met jouw boodschap echt raken. Bijvoorbeeld door een instrument als storytelling in te zetten. Of een ander middel dat het beste in jou ondersteunt. In dit maatwerkpakket gaan we samen jouw optimale presentatiestijl vinden waar jij altijd op kunt vertrouwen.

Zelfvertrouwen

Sommige sprekers hebben moeite met ‘in de aandacht staan’, of het vertellen van een goed verhaal en je boodschap op een goeie manier overbrengen. Dat kan allerlei redenen hebben. Soms ligt het aan het hebben van (een vorm van) podiumvrees of soms gebruik je gewoonweg niet de juiste middelen om jouw verhaal de aandacht te geven die het verdient.

Maatwerk: jij bepaalt

Met dit maatwerkpakket kan jij de sessies precies opnemen en invullen zoals jij dat wilt. Bovendien betaal je natuurlijk alleen maar voor de sessies die je echt nodig hebt. En je kunt jouw eigen tempo bepalen, bijvoorbeeld door de sessies af te stemmen op de momenten dat je moet presenteren of speechen. Zo krijg jij persoonlijke en individuele begeleiding die precies afgestemd is op jouw behoefte.

Opnemen zoals jou dat uitkomt

In de praktijk merk ik dat mensen na 5 à 6 sessies van een uur alle handvatten kunnen toepassen om beter en blijer te presenteren of te speechen. De eerste vijf sessies plan ik dan meestal ook achter elkaar in, met een tussenpozen van ca. 2 weken. Dan geef ik je nog drie sessies gratis die je kunt gebruiken wanneer je maar wilt. Ook als je drie maanden na onze sessies een belangrijke presentatie hebt te geven.

Boek

Bij dit maatwerkpakket is mijn boek ‘Het Groot ABC voor Blijer Presenteren’ inbegrepen. In dit boek deel ik al mijn expertise op het gebied van presenteren en storytelling waar jij inspiratie op kunt doen om jouw persoonlijke stijl te vinden en te verbeteren.

Feedbacksessie

Ik kom tijdens of na onze reeks graag een keer kijken hoe het jou vergaat op het podium om jou van feedback te voorzien.

Niet blij? Geld terug!

Als jij na onze reeks van maximaal 8 sessies geen vooruitgang hebt geboekt en niet méér ontspannen voor een groep staat, dan krijg je van mij gewoon je geld terug. Want als jij niet blij bent, ben ik het ook niet!

Dit is een maatwerkpakket. Vijf sessies hebben een waarde van 1.495 euro (ex BTW). Maar ik maak natuurlijk ook graag een maatwerk-offerte voor jou.

Standing Voice

Ik ondersteun met mijn bedrijf de stichting Standing Voice die projecten opzet in Tanzania voor mensen de lijden aan albinisme. De stichting helpt hen hun verhaal te vertellen en zichtbaar te zijn.  Meer weten over dit project? Klik dan hier!

Alvast een begin maken en een eerste stap zetten?

Download gratis de Snelle Checklist Blijer Presenteren

Download Checklist Blijer Presenteren

Wat zit er in het All Star Pakket?

  • 1 uur intake
  • 5 sessies intensieve coaching
  • Maatwerk: op jouw behoefte afgestemd
  • Alle relevante checklists
  • Het Groot ABC voor Blijer Presenteren
  • Alle video-opnamen met feedback
  • 3 gratis terugkomsessies
  • Onbeperkt mailen en bellen voor advies
  • Niet goed? Geld terug garantie!
All Star Pakket aanvragen
Liever eerst even bellen? Of persoonlijk kennis maken?
Bel +31 (0) 10 2037616 of mail naar spreken@dikscommuniceert.com voor een afspraak.