PAKKET ALL STAR

PAKKET ALL STAR

Verbeter jouw skills en word de spreker je altijd hebt willen zijn! Ontdek alle kwaliteiten in jezelf die je al hebt een leer hoe je ontspannen jouw verhaal voor een groep kunt vertellen, hoe je kunt boeien en overtuigen. In deze individuele coaching gaan we in 5 sessies werken aan jouw eigen presentatiestijl. Bovendien krijg je van mij nog 3 terugkomsessies gratis die je tot zelfs 2 jaar na dato kunt opnemen.

Vervelend klusje?

Vind jij presenteren maar een vervelend klusje? Heb je steeds weer die spanning en zet het je soms zelfs vast? Wil je leren hoe je met jouw presentatie relaxter voor een groep kunt staan en jouw publiek echt kunt boeien? Of gewoon jouw stijl vinden en anderen kunnen inspireren met een goed verhaal?

Leer hoe jij kunt raken met jouw boodschap

Dan is dit pakket voor jou een uitkomst. Want ook jij kan met jouw boodschap echt raken. Bijvoorbeeld door een instrument als storytelling in te zetten. In dit maatwerkpakket gaan we samen jouw optimale presentatiestijl vinden waar jij altijd op kunt vertrouwen.

Vertrouwen

Sommige sprekers hebben moeite met ‘in de aandacht staan’, of het vertellen van een goed verhaal en je boodschap op een goeie manier overbrengen. Dat kan allerlei redenen hebben. Soms ligt het aan het hebben van (een vorm van) podiumvrees of soms gebruik je gewoonweg niet de juiste middelen om jouw verhaal de aandacht te geven die het verdient.

Storytelling

Ik zet verschillende instrumenten in om het beste uit jouw presentatie te halen, waaronder storytelling. In mijn individuele coaching breng ik je dichterbij jouw eigen stijl, jouw eigen relaxte manier van presenteren en een goed verhaal vertellen. Zodat jij altijd op jezelf en jouw stijl kunt vertrouwen.

Eigen tempo

Met dit maatwerkpakket kan jij de sessies precies opnemen en invullen zoals jij dat wilt. Dat betekent dat jij jouw eigen tempo kunt bepalen, bijvoorbeeld door de sessies af te stemmen op de momenten dat je moet presenteren of speechen. Je krijgt een persoonlijke en individuele begeleiding die afgestemd is op jouw behoefte.

Opnemen zoals jou dat uitkomt

In de praktijk merk ik dat mensen na 5 à 6 sessies van een uur alle handvatten kunnen toepassen om beter en blijer te presenteren of te speechen. De eerste vijf sessies plan ik dan meestal ook achter elkaar in, met een tussenpozen van ca. 2 weken. Dan geef ik je nog drie sessies gratis die je kunt gebruiken wanneer je maar wilt. Ook als je drie maanden na onze sessies een belangrijke presentatie hebt te geven.

Tot twee jaar!

En zelfs tot twee jaar na onze training kun je een beroep op me doen. Omdat ik merk dat het fijn is om ook na een tijdje jouw stijl weer even op te frissen met een ‘terugkomsessie’.

Boek

Bij dit maatwerkpakket is mijn boek ‘Het Groot ABC voor Blijer Presenteren’ inbegrepen. In dit boek deel ik al mijn expertise op het gebied van presenteren en storytelling waar jij inspiratie op kunt doen om jouw persoonlijke stijl te vinden en te verbeteren.

Feedbacksessie

Ik kom tijdens of na onze reeks graag een keer kijken hoe het jou vergaat op het podium om jou van feedback te voorzien.

Niet blij? Geld terug!

Als jij na onze reeks van maximaal 8 sessies geen vooruitgang hebt geboekt en niet méér ontspannen voor een groep staat, dan krijg je van mij gewoon je geld terug. Want als jij niet blij bent, ben ik het ook niet!

Standing Voice

Ik ondersteun met mijn bedrijf de stichting Standing Voice. 10% van mijn verdiensten gaan naar deze Foundation die projecten in Tanzania opzet. Meer weten over dit project? Klik dan hier!

Alvast kennismaken? Kijk dan hieronder en download de gratis checklist storytelling, en het voorproefje van het Klein ABC.

Download de gratis Snelle Checklist Storytelling

Je kunt hier de Checklist Blijer Presenteren gratis downloaden. Als je het gratis ‘Klein ABC’ downloadt krijg je alvast een voorproefje van wat je in mijn boek ‘het Groot ABC voor Blijer Presenteren’ kunt verwachten.

Download Checklist Blijer PresenterenDownload Klein ABC

Wat zit er in het All Star Pakket?

  • 1 uur intake
  • 5 uur intensieve coaching
  • Alle relevante checklists
  • Het Groot ABC voor Blijer Presenteren
  • Alle video-opnamen met feedback
  • 3 gratis terugkomsessies
  • Onbeperkt mailen en bellen voor advies
  • Niet goed? Geld terug garantie!

Prijs: €1495,–
(excl. BTW)

All Star Pakket aanvragen
Graag eerst persoonlijk kennis maken?
Bel +31 (0) 10 2037616 of mail naar spreken@dikscommuniceert.com voor een afspraak.