MAATWERKPAKKET

MAATWERKPAKKET

Ook jij kunt ontspannen voor een groep staan en een boeiend verhaal vertellen. Verbeter met deze maatwerksessies jouw skills en word de spreker je altijd hebt willen zijn!

In deze individuele coaching gaan we in minimaal 5 sessies werken aan jouw eigen presentatiestijl. En als je een of twee sessies meer nodig hebt, dan valt dat gewoon binnen het pakket. Bovendien zitten in dit pakket 2 terugkomsessies die je tot zelfs 1 jaar na dato kunt opnemen.

Inspireren?

Vind jij presenteren maar een vervelend klusje? Heb je steeds weer die spanning en zet het je soms zelfs vast? Wil je leren hoe je met jouw presentatie relaxter voor een groep kunt staan en een goed verhaal kunt vertellen? Zodat je jouw publiek kunt inspireren omdat je jouw persoonlijke stijl hebt gevonden?

Leer hoe jij kunt raken met jouw boodschap

Dan is dit pakket geknipt voor jou! Want ook jij kan met jouw boodschap echt raken. Bijvoorbeeld door een instrument als storytelling in te zetten. Of een ander middel dat het beste in jou ondersteunt. In dit maatwerkpakket gaan we samen jouw optimale presentatiestijl vinden waar jij altijd op kunt vertrouwen.

Zelfvertrouwen

Sommige sprekers hebben moeite met ‘in de aandacht staan’, of het vertellen van een goed verhaal en je boodschap op een goeie manier overbrengen. Dat kan allerlei redenen hebben. Soms ligt het aan het hebben van (een vorm van) podiumvrees of soms gebruik je gewoonweg niet de juiste middelen om jouw verhaal de aandacht te geven die het verdient.

Maatwerk: jij bepaalt

Met dit maatwerkpakket kan jij de sessies precies opnemen en invullen zoals jij dat wilt, met een focus op de elementen die voor jouw ontwikkeling belangrijk zijn. Je kunt jouw eigen tempo bepalen, bijvoorbeeld door de sessies af te stemmen op de momenten dat je moet presenteren of speechen. Zo krijg jij persoonlijke en individuele begeleiding die precies afgestemd is op jouw behoefte.

Opnemen zoals jou dat uitkomt

In de praktijk merk ik dat mensen gemiddeld na 5 of 6 sessies van een uur alle handvatten kunnen toepassen om beter en blijer te presenteren of te speechen. De eerste drie sessies plan ik dan meestal ook achter elkaar in, met tussenpozen van ca. 2 weken. De twee terugkomsessies van het pakket kan je gebruiken wanneer je maar wilt. Ook als je bijvoorbeeld drie maanden (of zelfs een jaar later) na onze sessies een belangrijke presentatie hebt te geven.

Boek

Bij dit maatwerkpakket is mijn boek ‘Het Groot ABC voor Blijer Presenteren’ inbegrepen. In dit boek deel ik al mijn expertise op het gebied van presenteren en storytelling waar jij inspiratie op kunt doen om jouw persoonlijke stijl te vinden en te verbeteren.

Standing Voice

Ik ondersteun met mijn bedrijf de stichting Standing Voice die projecten opzet in Tanzania voor mensen de lijden aan albinisme. De stichting helpt hen hun verhaal te vertellen en zichtbaar te zijn.  Meer weten over dit project? Klik dan hier!

De waarde van dit pakket bedraag 1.795 euro ex btw.

Download ‘MIST©-methode’

Wat zit er in dit Pakket?

  • 1 uur intake
  • Maatwerkpakket van minimaal 5 sessies intensieve coaching
  • Oprechte en persoonlijke aandacht
  • Alle relevante checklists
  • Het Groot ABC voor Blijer Presenteren
  • Alle video-opnamen met feedback
  • 2 terugkomsessies
  • Onbeperkt mailen en bellen voor advies
MAATWERKPAKKET aanvragen
Liever eerst even bellen? Of persoonlijk kennis maken?
Bel +31 (0)10 2037616 of mail naar spreken@dikscommuniceert.com voor een afspraak.