Workshops

Workshops

Naast individuele coachingstrajecten geef ik ook workshops op het gebied van presenteren, pitchen of storytelling.

Ben jij geïnteresseerd in een workshop voor jouw organisatie of bedrijf op het gebied van storytelling, pitchen of presenteren? Ik verzorg graag voor jou een workshop op maat .

10% van iedere opdracht voor een workshop gaat naar het project Standing Voice. Meer weten over dit project? Klik dan hier!

Workshops & Trainingen

  • Maatwerk workshop
  • Individuele aandacht
  • Inspirerend en effectief
Aanmelden Workshops

Workshop Storytelling, Pitchen of Presenteren

In een workshop van 4 uur worden de deelnemers op een interactieve manier geïnspireerd op het vertellen van een verhaal, het verhalend pitchen of blij presenteren om een boodschap beter over te brengen. Hoe schrijf je een verhaal? Hoe vertel je het? Hoe kun je jezelf kort en bondig neerzetten? Hoe ga je om met belemmerende gedachten als je moet presenteren? Ik stel graag een maatwerk workshop samen! Geïnteresseerd? Druk dan op de knop onderaan de pagina en ik neem snel contact met je op.

Blijer Presenteren voor Buddies

‘Blijer Presenteren voor Buddies’ is een combinatie van individuele coaching in groepsverband voor een groep van maximaal 3 deelnemers tegelijk.  Ik gebruik mijn boek ‘Het Groot ABC voor Blijer Presenteren’ als basis. We gaan aan de slag met alles wat bij presenteren zo belangrijk is als, lichaamstaal en houding, contact maken met het publiek, structuur van de presentatie en het vertellen van een goed verhaal. Maar vooral hoe de deelnemers meer plezier kunnen vinden in het presenteren door hun eigen stijl de ruimte te geven. Want een spreker die blijer op het podium staat straat dat uit en geeft zijn of haar boodschap meer impact mee. Doel van deze werkvorm is om als spreker relaxed voor een groep kunnen staan, met zelfvertrouwen kunnen presenteren en jouw persoonlijke stijl te verbeteren. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op via de aanmeldknop onderaan de pagina.

Pitchen voor Ambtenaren

Hoe kun jij kort en krachtig binnen twee minuten jouw verhaal vertellen? De beleidsprioriteiten en de actuele ontwikkelingen in jouw dossier overbrengen? Je leert het in deze training. Speciale aandacht gaat uit naar een goede introductie, kort en bondig formuleren, verbinding maken, houding en energie. Ik maak gebruik van zeepkisten en camera’s en je krijgt feedback en advies op jouw optreden. Doel van de workshop is om een inhoudelijke en boeiende pitch van 2 minuten te kunnen houden die de essentie van jouw dossier of beleidsonderwerp weergeeft. Wil je meer weten over deze workshop? Je kunt je aanmelden via de knop onder aan de pagina en dan neem ik snel contact met je op.

Van Saaie Taal naar een Goed Verhaal

Heb jij tijdens een belangrijke (internationale) bijeenkomst of een presentatie weleens getwijfeld of jouw onderwerp of boodschap wel helemaal is aangekomen bij jouw publiek? En zoek je naar een manier om écht contact te maken en jouw verhaal zo te laten landen? Omdat je wel eens op een andere manier wilt leren overtuigen dan alleen op de inhoud en de ‘feitelijkheden? Ik leer je hoe je van Saaie Taal een Goed Verhaal maakt. We gaan aan de slag met het vertellen van een goed verhaal. Hoe doe je dat? Waar moet je rekening mee houden? En hoe maak je verbinding met jouw publiek en maak je van jouw beleidspresentatie een boeiend verhaal om naar te luisteren? Geïnteresseerd? Onderaan de pagina staat een aanmeldknop waarmee je naar het contactformulier wordt geleid. Ik neem dan snel contact met jou op.

Aanmelden Workshops
Graag eerst even kennismaken?
Bel +31 (0) 6 54 90 73 07 of stuur een e-mail naar spreken@dikscommuniceert.com als je nog vragen hebt.