Storytelling: Van Saaie Taal naar Goed Verhaal

Pakket Storytelling: Van Saaie Taal naar Goed Verhaal

Pakket Storytelling : € 1.495

  • Eigen tempo bepalen
  • Persoonlijke begeleiding
  • 2 schrijfsessies
  • 3 vertelsessies
  • 3 terugkomsessies
  • 2 Skypesessies
  • Incl. gratis feedbacksessie
  • Incl. gratis boek
  • Niet blij? Geld terug!
Aanmelden Pakket Storytelling
Wil jij leren hoe je een persoonlijk verhaal effectief kunt inzetten?
Leren te overtuigen door storytelling als techniek te gebruiken?
Jouw persoonlijke inzicht delen met de ander zodat er verbinding ontstaat?

Ik hoor vaak sprekers zeggen dat ze het wel professioneel willen houden en geen persoonlijke dingen willen delen in een zakelijke omgeving. Omdat ze vinden dat dat niet past. Maar er is een verschil tussen persoonlijk en privé. En ook in een zakelijke context blijf jij mens, met jouw ervaringen en inzichten. En die kun je delen om andere mensen te inspireren of te overtuigen. Wil jij leren hoe je een persoonlijk verhaal effectief kunt inzetten om jouw boodschap te laten landen?

EIGEN TEMPO – ZELF SAMENSTELLEN  

Met het pakket Storytelling ‘Van Saaie Taal naar Goed Verhaal’ kan jij de sessies precies opnemen en invullen zoals jij dat wilt. Dat betekent dat jij jouw eigen tempo kunt bepalen, bijvoorbeeld door de sessies af te stemmen op de momenten dat je een belangrijke boodschap te delen hebt en jouw publiek echt mee wilt nemen in jouw verhaal. Je krijgt een persoonlijke en individuele begeleiding en je kunt zelf jouw eigen jouw Blije Verteller samenstellen en de tien sessies zo indelen als jij dat het fijnst vindt.

10 SESSIES ZELF INDELEN – INCLUSIEF TERUGKOMSESSIES

In het pakket zitten 10 sessies: 2 schrijfsessies, 3 vertelsessies, 3 terugkomsessies en 2 skypesessies. Maar je bent vrij om iedere andere combinatie te maken, als jij bijvoorbeeld meer aandacht wilt schenken aan het vertellen en je al een verhaal hebt. De terugkomsessies zijn bedoeld om jouw gevoel en vaardigheden voor het ‘verhalen vertellen’ warm te houden, zodat je ook nog na bijvoorbeeld een jaar een sessie kunt inplannen om jouw vertelstijl weer wat op te frissen.

BOEK INBEGREPEN – GRATIS FEEDBACKSESSIE

Bij dit pakket Storytelling is mijn boek ‘Het Groot ABC voor Blijer Presenteren’ inbegrepen, dat niet alleen veel informatie bevat over presenteren, maar ook over storytelling, bodylanguage en het goed vertellen van een verhaal. En als jij dat wilt, kom ik graag kijken bij het ‘moment suprème’ en geef ik je mijn feedback.

EN LAST BUT NOT LEAST…

Als jij na onze reeks Storytelling niets nieuws hebt geleerd over het vertellen van verhalen die je kunt inzetten om je publiek te bereiken, dan krijg je van mij gewoon je geld terug. Want als jij niet blij bent, ben ik het ook niet!

Dit pakket Van Saaie Taal naar Goed Verhaal focust op wat jij nodig hebt om een verhaal te schrijven en op te bouwen en met jouw boodschap jouw publiek echt te kunnen raken. Zodat jij op een pakkende manier kunt vertellen waarom jouw dossier er echt toe doet. Of waarom jouw organisatie of bedrijf echt een verschil maakt. Wil jij alvast een voorproefje hebben? Download dan gratis de snelle checklist storytelling hier op de site.

Dit persoonlijk pakket heeft een waarde van 1.495 euro (ex. BTW). 10% van dit pakket gaat naar het project Standing Voice. Wil je meer weten over dit project? Klik dan hier.

Aanmelden Pakket Storytelling
Graag eerst persoonlijk kennis maken?
Bel +31 (0) 6 54 90 73 07 of mail naar spreken@dikscommuniceert.com voor een afspraak.
Heb je nog vragen?
Bel +31 (0) 6 54 90 73 07 of mail naar spreken@dikscommuniceert.com.