PAKKET PRESENTATIE PIMPEN

PAKKET PRESENTATIE PIMPEN

Ik krijg vaak het verzoek om sprekers te begeleiden die op korte termijn een optreden hebben en hun presentatie graag willen optimaliseren. De puntjes op de í’ willen zetten.

Met deze twee sessies ‘Presentatie Pimpen’ help ik je om jouw presentatie of speech te optimaliseren en een goed verhaal neer te zetten. Zodat jij alles eruit haalt wat er in zit.

En we doen dat één op één, effectief en voor het beste resultaat. Ik kom graag met mijn presentatiekoffer naar je toe zodat jij geen extra reistijd kwijt bent. Ook als er haast bij is!

Ben je geïnteresseerd in dit aanbod? Ga dan naar de box hieronder en download de gratis MIST©-methode en krijg alvast in beeld wat de belangrijke elementen zijn voor een goed verhaal.

Download de gratis MIST©-methode

De gratis te downloaden MIST©-methode geeft inzicht in de elementen die voor een goede presentatie van belang zijn. Aandacht voor de structuur (opbouw van een presentatie), mindset (wat gebeurt er in je hoofd), inhoud (kernboodschap maar ook pakkende teksten), stijl (wat past er bij jou) en bodylanguage (hoe sta je erbij en wat straal je uit). Dit zijn de elementen waar we in de twee sessies op focussen, al naar gelang de presentatievraag die jij hebt.

Download ‘MIST©-methode’

Wat zit er in het Pakket Presentatie Pimpen?

Voorbereiding op maat voor een optreden of een belangrijke presentatie:

  • Vooraf feedback op je presentatie via email
  • Twee IRL sessies van een uur intensieve coaching
  • Evaluatie via Facetime/Skype achteraf

Prijs: €425,–
(excl. BTW)

Pakket Presentatie Pimpen aanvragen
Graag eerst persoonlijk kennis maken?
Bel +31 (0) 6 54 90 73 07 of mail naar spreken@dikscommuniceert.com voor een afspraak.