PAKKET PRESENTATIE PIMPEN

PAKKET PRESENTATIE PIMPEN

Sprekers vragen me vaak hen te begeleiden wanneer ze op korte termijn een optreden hebben en hun presentatie nog even snel willen optimaliseren. Die presentatie of dat optreden is dan belangrijk voor hen om een goede indruk te maken. In een of twee sessies werken we dan samen naar het optimaliseren van die  presentatie of dat podiummoment. Met dit pakket kun jij dus ook de puntjes op jouw í’ zetten.

Goed verhaal

Met deze twee krachtige sessies ‘Presentatie Pimpen’ help ik je om tijdens jouw presentatie of speech een goed verhaal neer te zetten. We focussen bijvoorbeeld op energie en houding, maar ook op de kracht van de boodschap en de structuur van het verhaal. Zodat jij alles eruit haalt wat er in zit.

Eén op één

En we doen dat één op één, effectief en voor het beste resultaat. Ik kom graag met mijn presentatiekoffer naar je toe zodat jij geen extra reistijd kwijt bent. Ook als er haast bij is!

Ben je geïnteresseerd in dit aanbod? Ga dan naar de box hieronder en download de gratis MIST©-methode en krijg alvast in beeld wat de belangrijke elementen zijn voor een goed verhaal.

Het verhaal van Karel: ‘Ik sla me er meestal wel gewoon doorheen’

‘Ik presenteer eigenlijk wel vaker’, zegt Karel tegen me aan de telefoon. ’Het is niet mijn favoriete bezigheid, maar ik sla me er meestal wel gewoon doorheen met mijn Powerpoint. Maar nu heb ik over twee weken een presentatie waar veel van afhangt, en nu voel ik toch wel dat het heel belangrijk is om een goed verhaal te hebben’.

Onderscheiden

Ik krijg regelmatig de vraag om sprekers en hun presentatie nog wat ‘te pimpen’ voor hun optreden. Omdat ze toch wel graag een verhaal vertellen waarmee ze zich kunnen onderscheiden. En echt een indruk mee kunnen maken, met of zonder Powerpoint. Want dat saaie verhaal, dat zijn ze diep in hun hart wel een beetje zat.

Interactie

Als jij wilt werken aan jouw presentatie, en beter wil scoren in de interactie, verbinding en de impact van je boodschap, dan is het ‘Pimp je presentatie’ pakket voor jou als ervaren spreker precies genoeg om de puntjes op jouw ’i’ te zetten. Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Dan kun je hier een ‘PIMP je presentatie’- pakket aanvragen.

MIST©-methode

De MIST©-methode geeft inzicht in de elementen die voor een goede presentatie van belang zijn. Aandacht voor de structuur (opbouw van een presentatie), Mindset (wat gebeurt er in je hoofd), Inhoud (kernboodschap maar ook pakkende teksten), Stijl (wat past er bij jou) en Taal (bodylanguage – hoe sta je erbij en wat straal je uit). Dit zijn de elementen waar we in de twee sessies op focussen, al naar gelang de presentatievraag die jij hebt. Je kunt de MIST©-methode hieronder gratis downloaden.

Download ‘MIST©-methode’

Wat zit er in het Pakket Presentatie Pimpen?

Voorbereiding op maat voor een optreden of een belangrijke presentatie:

  • Vooraf feedback op je presentatie via email
  • Twee IRL sessies van een uur intensieve coaching
  • Evaluatie via Facetime/Skype achteraf

Prijs: €475,–
(excl. BTW)

Pakket Presentatie Pimpen aanvragen
Graag eerst persoonlijk kennis maken?
Bel +31 (0)10 2037616 of mail naar spreken@dikscommuniceert.com voor een afspraak.