KENNINGSMAKINGSPAKKET

KENNINGSMAKINGSPAKKET

Je kijkt er eigenlijk altijd vreselijk tegenop, dat presenteren. Maar je kunt er in jouw baan gewoon niet meer omheen. En bovendien wil je gewoon van dat vervelende gevoel af!. Dit starterspakket is een instappakket. Hier kun je kennismaken met mijn methode van Blijer Presenteren.

En dat kun je zelf doen. Thuis, in jouw eigen tijd. Met mijn boek ‘het Groot ABC voor Blijer Presenteren’ als basis, door de oefeningen te doen en de tips toe te passen.

Maar het is fijn om bij zelfstudie ook wat hulp te krijgen. Dus in dit instappakket krijg je naast het boek ook deskundig advies via e-mail op jouw presentatie. Met aandacht voor structuur, opbouw, stijl, vormgeving, taakgebruik etc.

En ik geef je een half uur via Skype maatwerktips voor jouw optreden.  Waar worstel je mee, wat vind je extra lastig?

Maak kennis met Blijer Presenteren en doe dat in jouw eigen tempo. Maar zet nu die  eerste stap naar meer ontspannen voor een groep staan en een goed verhaal kunnen vertellen.

DOWNLOAD GRATIS het Klein ABC voor Blijer Presenteren!

“Ik had eigenlijk nooit gedacht dat ik een boek zou schrijven. Totdat ik me realiseerde dat ik mensen blij kon maken met het delen van mijn expertise. Dus toen in april 2017 mijn eerste boek uitkwam, was ik apetrots! In dit boek deel ik al mijn kennis, ervaring, tips en oefeningen op het gebied van presenteren en storytelling. Zodat jij met wat zelfstudie al belangrijke stappen kan zetten”.

Download gratis de checklist Blijer Presenteren en het ‘Klein ABC’ als voorproefje. Dan heb je een idee wat je in het Groot ABC kunt verwachten.

Download Checklist Blijer PresenterenDownload Klein ABC

Wat zit er in dit pakket?

  • Direct deskundig advies via email op zaken als boodschap, opbouw en structuur.
  • 1/2 uur presentatieadvies via Skype of Facetime met jouw maatwerktips
  • Mijn boek ‘Het Groot ABC voor Blijer Presenteren’ waarmee jij zelf jouw presentatiestijl kunt verbeteren.

Prijs: €95,–
(excl. BTW)

Kennismakingspakket aanvragen
Graag eerst persoonlijk kennis maken?
Bel +31 (0) 6 54 90 73 07 of mail naar spreken@dikscommuniceert.com voor een afspraak.