KENNINGSMAKINGSPAKKET

KENNINGSMAKINGSPAKKET

Je kijkt er eigenlijk altijd vreselijk tegenop, dat presenteren. Maar je kunt er in jouw baan gewoon niet meer omheen. En bovendien wil je gewoon van dat vervelende gevoel af!. Dit starterspakket is een pakket om jouw eerste stap te zetten. Zo kun je kennismaken met mijn methode van Blijer Presenteren en daar al direct jouw voordeel mee doen.

Zelf doen

En dat kun je zelf doen. Thuis, in jouw eigen tijd. Met mijn boek ‘het Groot ABC voor Blijer Presenteren’ als basis, door de oefeningen te doen en de tips toe te passen. Maar het is fijn om bij zelfstudie ook wat hulp te krijgen.

Met wat hulp van mij

In dit instappakket krijg je naast het boek ook deskundig advies via e-mail op jouw presentatie. Met aandacht voor structuur, opbouw, stijl, vormgeving, taakgebruik etc. En ik geef je in een half uur via Skype maatwerktips voor jouw optreden. Waar worstel je mee, wat vind je extra lastig?

Eigen tempo

Maak kennis met Blijer Presenteren en doe dat in jouw eigen tempo. Maar zet nu die  eerste stap naar meer ontspannen voor een groep staan en een goed verhaal kunnen vertellen.

Het verhaal van Anja: ‘Er is nu echt geen houwen meer aan’!

In het kleine vergaderzaaltje heb ik op een vroege dinsdagochtend een afspraak met Anja. Ze heeft sinds kort een leidinggevende positie en heeft me gemaild omdat ze bloednerveus is als ze moet presenteren. Steeds vaker komt het voor dat ze voor een presentatie wordt gevraagd. ‘Tot nu toe heb ik het jarenlang zorgvuldig weten te vermijden’, zegt ze, ‘maar nu is er echt geen houwen meer aan’.

Muppets

Herken je dat..? Dat je tegen presenteren opziet? En soms kost het je zoveel moeite om jouw angst en afkeer van presenteren onder ogen te zien dat je het probleem liever uit de weg gaat. Want er is altijd wel een collega te vinden die het van je kan overnemen, dat scheelt een hoop gedoe…! Maar bevredigend is het eigenlijk zelden. Ergens komt er een moment dat je niet meer vastgezet wilt worden door jouw eigen muppets. Dat je jouw eigen aannames en overtuigingen wilt onderzoeken en los wil komen van dat oude gedrag.

Blijer Presenteren

En gelukkig kan dat. Want door een eerste stap te zetten kun je op zoek te gaan naar een presentatiestijl die wel bij jou past. Ik noem dat ‘Blijer presenteren’. Daarvoor moet je ‘oud gedrag’ durven loslaten, zodat je iets nieuws kunt (her)ontdekken in jezelf. Wil jij ook kennismaken met Blijer Presenteren? Zet dan een eerste stap met een kennismakingspakket waar jij zelf mee aan de slag kunt. Met een beetje hulp van mij, uiteraard…:-)

Download gratis de checklist Blijer Presenteren en het ‘Klein ABC’ als voorproefje. Dan heb je een idee wat je in het Groot ABC kunt verwachten.

Download Checklist Blijer PresenterenDownload Klein ABC

Wat zit er in dit pakket?

  • Direct deskundig advies via email op zaken als boodschap, opbouw en structuur.
  • 1/2 uur presentatieadvies via Skype of Facetime met jouw maatwerktips
  • Mijn boek ‘Het Groot ABC voor Blijer Presenteren’ waarmee jij zelf jouw presentatiestijl kunt verbeteren.

Prijs: €95,–
(excl. BTW)

Kennismakingspakket aanvragen
Graag eerst persoonlijk kennis maken?
Bel +31 (0)10-2037616 of mail naar spreken@dikscommuniceert.com voor een afspraak.