Huur een Blije Spreker in!

Huur een Blije Spreker in!

Maak van jouw evenement een groter succes en huur een Blije Spreker in!

Het Blije Spreker Pakket

  • Humor én inhoud
  • Mooie verhalen
  • Maatwerk op jouw thema
  • Snel te boeken
  • Ook op korte termijn
Ja, ik huur een blije spreker in

Ben jij op zoek naar een Blije Spreker op jouw podium? Iemand de gasten op jouw bijeenkomst of evenement met een goed verhaal kan inspireren? Ik koppel graag mijn persoonlijke verhalen met tips over presenteren en storytelling aan de boodschap of het thema van jouw bijeenkomst. Ik gebruik daarbij mijn boek ‘Het Groot ABC voor Blijer Presenteren’ en mijn blogs als inspiratie. Wil je weten of wij ‘matchen’? Kijk dan eens naar de verhalen op mijn YouTubekanaal en lees mijn persoonlijke verhalen op mijn blogpagina .

10% van iedere opdracht gaat naar het project Standing Voice. Meet weten over dit project? Klik dan hier! 

Ja ik huur een Blije Spreker in
Graag eerst persoonlijk kennis maken?
Bel +31 (0) 6 54 90 73 07 of mail naar spreken@dikscommuniceert.com voor een afspraak.