Het Blije Spreker Pakket

Het Blije Spreker Pakket

Het Blije Spreker Pakket: €1.495

  • Eigen tempo bepalen
  • Persoonlijke begeleiding
  • 5 blije spreker sessies
  • 3 terugkomsessies
  • 2 Skypesessies
  • Incl. gratis feedbacksessie
  • Incl. gratis boek
  • Niet blij? Geld terug!
Aanmelden Blije Spreker Pakket
Wil je relaxter voor een groep staan? Met jouw presentatie jouw publiek echt kunnen boeien? Een Blije Spreker ziet een presentatie als een vorm van een goed gesprek, weet hoe het voelt om te presenteren zonder al die stress en al dat gedoe. Wil jij Blijer presenteren? In een persoonlijk maatwerkpakket zetten wij samen de puntjes op jouw í’. Omdat je van een presentatie echt niet wakker hoeft te liggen.

Misschien herken je het wel. Je hebt een tijdje geleden een presentatietraining of -cursus gevolgd, en het heeft je eigenlijk niet veel geholpen. Want je staat nog steeds te trillen op je benen als je het podium op moet. Maar soms heb je gewoon wat langer tijd nodig om erachter te komen wat je dwars zit en duurt het wat langer om jouw eigen presentatiestijl te vinden.

EIGEN TEMPO – PERSOONLIJKE BEGELEIDING – 

Met een Blije Sprekers Pakket kan je de sessies precies opnemen zoals jij dat wilt. Dat betekent dat jij jouw eigen tempo kunt bepalen, bijvoorbeeld door de sessies af te stemmen op de momenten dat je een presentatie moet geven. je krijgt persoonlijke en individuele begeleiding die gefocust is op jouw situatie en jouw leerdoelen. Je kunt zelf jouw eigen jouw Blije Spreker Pakket zelf samenstellen en de tien sessies zo indelen als jij het zelf het fijnst vindt.

10 SESSIES ZELF INDELEN – INCLUSIEF TERUGKOMSESSIES 

In het pakket zitten 10 sessies en jij kunt zelf bepalen hoe je die wilt indelen. Bijvoorbeeld 5 blije sprekersessies waarin we 1-op-1 aan de slag gaan, 3 blije terugkomsessies die je zelfs ook een jaar later kunt opnemen en 2 Skype sessies om tussendoor extra aandacht aan een presentatie of een probleem te kunnen wijden. Maar iedere andere combinatie is ook mogelijk. De terugkomsessies blijken heel goed te werken om jouw eigen stijl ook te kunnen behouden, en na enige tijd weer wat ‘op te kunnen frissen’.

BOEK INBEGREPEN – GRATIS FEEDBACKSESSIE

Bij het Blije Spreker Pakket is mijn boek ‘Het Groot ABC voor Blijer Presenteren’ inbegrepen en ik kom tijdens of na onze reeks graag een keer kijken hoe het jou vergaat op het podium om jou van feedback te voorzien.

KOM JE BIJ ME TERECHT VIA CIRKELTOEZICHT ?  

Speciaal voor vrouwen in bestuursfuncties die worstelen met een eerste introductie in een zakelijke setting of zich afvragen hoe ze het juiste beeld van zichzelf neerzetten maak ik een persoonlijk begeleidingstraject. De sessies zijn erop gericht om jou als spreker effectief en krachtig een punt te leren maken en dichtbij jezelf te blijven. Dat kan bijvoorbeeld met behulp van storytelling, door beter te pitchen of door blijer te presenteren zodat je ontspannen voor een groep kunt staan. Geïnteresseerd? Meld je dan aan via de knop onderaan de pagina en ik neem snel contact met je op voor een uitgebreide intake via telefoon, Facetime of Skype

EN LAST BUT NOT LEAST…

Als jij na onze reeks geen Blije Spreker bent, niets hebt geleerd of niet méér ontspannen voor een groep staat, dan krijg je van mij gewoon je geld terug. Want als jij niet blij bent, ben ik het ook niet!

Een Blije Spreker Pakket focust op wat jij nodig hebt om ontspannen voor een groep te kunnen staan en een goed verhaal te vertellen: met aandacht voor zaken als structuur (opbouw van een presentatie), mindset (wat gebeurt er in je hoofd), inhoud (kernboodschap maar ook pakkende teksten), stijl (wat past er bij jou) en bodylanguage (hoe sta je erbij en wat straal je uit). Wil je meer weten over wat er allemaal aan de orde kan komen? Download dan mijn gratis MIST©-methode, via de knop hieronder.

Dit persoonlijk pakket heeft een waarde van 1.495 euro (ex. BTW). 10% van ieder Blije Spreker Pakket gaat naar het project Standing Voice. Wil je meer weten over dit project? Klik dan hier.

Heb je nog vragen?
Bel +31 (0) 6 54 90 73 07 of mail naar spreken@dikscommuniceert.com.