Foundation

Foundation Standing Voice

Omdat ik het belangrijk vind ook mijn bijdrage te leveren aan een betere wereld, ondersteun ik met mijn bedrijf Dikscommuniceert het project ‘Standing Voice’ in Tanzania door tien procent van iedere opdracht aan hen te doneren.

Interview Standing Voice

“Standing Voice gives people the opportunity to show their true selves and connect with the message they want to convey.” De organisatie heeft mij geïnterviewd over mijn passie voor presenteren en de samenwerking met Standing Voice. Lees het volledige interview hier!

Standing Voice geeft mensen die lijden aan albinisme weer een stem. Zodat zij die zo veroordeeld worden om wie ze zijn en hoe ze er uitzien, voor zichzelf kunnen opkomen en hun verhaal gehoord wordt. En dat betekent dat wanneer wij samen werken aan jouw eigen presentatiestijl en het uitdragen van jouw maatschappelijke boodschap, we tegelijkertijd mensen met albinisme in Tanzania helpen. Zodat zij ook hun boodschap kunnen uitdragen en hun verhaal wordt gehoord. En hoe cool is dat? Meer weten over Standing Voice? Neem dan een kijkje op hun site: www.standingvoice.org.