BLIJE ZOMERGEKTE!

DOE MEE AAN DE #BLIJE ZOMERGEKTE!

Een hele maand van extreem hoge kortingen. Want van 24 juli tot 25 augustus is het de voordeligste maand van het jaar! Maak gebruik van dit zomergekke aanbod en ga ook Blijer Presenteren!

Maar liefst 30 % korting!

Profiteer nu van dit geweldig aanbod en gun jezelf Blijer Presenteren. In vijf sessies van anderhalf uur behandelen we alles wat normaliter ook in een Blije Spreker Pakket zit: met aandacht voor mindset, inhoud en structuur, taal, bodylanguage en hoe je een goed verhaal vertelt. Zodat jij na de zomer ook blijer kunt presenteren. Met dit zomergekke aanbod bespaar jij 30%, want je betaalt voor deze vijf sessies maar 500 euro (ex BTW).

Nog voordeliger uit zijn?

Heb je een collega of buddy die ook graag blijer wil presenteren? Kom dan met zijn tweeën en betaal maar 250 euro per persoon (ex BTW) voor jullie gezamenlijke buddy-training van vijf sessies. En dat is dubbele winst!

Reageer voor 15 juli!

Dit aanbod is alleen geldig van 24 juli tot 25 augustus 2017. Als mijn agenda vol is, is ie vol, dus wees er snel bij. De trainingslocatie is in Gouda en we stemmen samen de tijden af. Wil jij profiteren van dit aantrekkelijke aanbod? Stuur uiterlijk 15 juli een berichtje naar spreken@dikscommuniceert.com onder vermelding van ‘BLIJE ZOMERGEKTE’ , vul het contactformulier of ga naar de groene button op de site en meld je aan.

Ja, ik doe mee aan de zomergekte!
#presentatiecoaching #storytellingDeze actie loopt van van 24 juli tot 25 augustus 2017
De korting is gebaseerd op de waarde van een Blije Spreker Pakket van 10 sessies.  De ‘Blije Zomergekte sessies’ worden alleen in de periode van 24 juli tot 25 augustus gegeven. Aan dit aanbod kunnen geen rechten worden ontleend.