Blije Sessie

Blije Sessie

De Blije Sessie : €230

  • Grootste stoorzender opruimen
  • Snel resultaat krijgen
  • Direct beginnen
  • Praktisch en effectief
  • Incl. gratis feedbacksessie
Aanmelden Blije Sessie

Leer ook blijer presenteren! In deze sessie ruimen wij jouw grootste stoorzender op en schaven we samen jouw presentatiestijl bij.

Vind jij presenteren maar een vervelend klusje? Of ben je die powerpoint wel helemaal beu en vraag je je af hoe het fijner kan?

SNEL RESULTAAT – PRAKTISCH EN EFFECTIEF – + FEEDBACKSESSIE

Een Blije Sessie geeft snel resultaat, want in anderhalf uur pakken wij samen jouw grootste stoorzender aan. In de sessie nodig ik je uit om nieuwe dingen te proberen die jouw presentatiestijl gaan verbeteren. Zodat jij er alles uit kunt halen wat er in zit. De sessie is praktisch en effectief. En als je dat wilt, kom ik ook gewoon naar jouw presentatie kijken om je feedback te geven.

KOM JE BIJ ME TERECHT VIA CIRKELTOEZICHT ?  

Speciaal voor vrouwen in bestuursfuncties die worstelen met een eerste introductie in een zakelijke setting of zich afvragen hoe ze het juiste beeld van zichzelf neerzetten maak ik een persoonlijk begeleidingstraject. Een Blije Sessie kan gericht zijn op storytelling, op beter te pitchen of blijer presenteren zodat je ontspannen voor een groep kunt staan. Geïnteresseerd? Meld je dan aan via de knop onderaan de pagina en ik neem snel contact met je op voor een uitgebreide intake via telefoon, Facetime of Skype.

GROOT ABC

Een blije sessie kost 230 euro all-in en helpt je jouw eigen presentatiestijl een extra boost te geven zodat je jouw publiek kunt boeien met een goed verhaal. Als je nu ‘Het Groot ABC voor Blijer Presenteren‘ aanschaft, krijg je met de voucher achterin het boek 30% korting!

Aanmelden Blije Sessie
Graag eerst even kennismaken?
Bel +31 (0) 6 54 90 73 07 of mail naar spreken@dikscommuniceert.com als je nog vragen hebt.